Machines

InterDiamant biedt ook machines als trilplaten, betontrilnaalden, vloerzaagmachines, doorslijpers, sleuvenzaagmachines, saneringsslijper, water- en stofzuigers en mixers en mengmachines aan. 

Milieuvriendelijke viertaktmotor

Tegenwoordig hebben bijna alle trilplaten een viertaktmotor, zo ook de trilplaten in het InterDiamant assortiment die uitgerust zijn met een Honda GX160 motor. Deze motoren zijn milieuvriendelijker en veroorzaken minder geluidsoverlast.

Betontrilnaald voor het verwijderen van lucht

Goed betonwerk wordt gekenmerkt door voldoende sterkte en duurzaamheid. Daarom is het belangrijk dat tijdens het betonstorten de ingesloten lucht zo veel mogelijk wordt verwijderd. Dit kan met behulp van een goede trilnaald. 

Schoon werken met een industriële bouwstofzuiger

Om de bouwplaats veilig en vooral schoon te houden is een industriële bouwstofzuiger geen overbodige luxe. Vaak komt er bij bouwwerkzaamheden veel stof vrij dat ook schadelijk voor de gezondheid kan zijn of verstoord het stof het verdere werkproces. InterDiamant biedt een bouwstofzuiger die zowel water als ook stof in een handomdraai kan opzuigen.  

 

Mengmachines en mixer

Mengmachines en mixer zijn onmisbaar voor een stukadoor, voeger of tegelzetter. Met deze machines kunnen dunne en dikke vloeibare mengsels, zoals cement, mortel, en lijm snel en efficiënt worden gemengd.