Accountmanager

Primaire tabs

Kyocera Senco Belgiumis op zoek naar een 

Accountmanager m/v fulltime

Ben jij krachtig in je overtuiging, commercieel, klantgericht en heb je gevoel voor techniek? 

Misschien ben jij de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn!

Wie zijn wij?

Kyocera Senco Belgium is een bekende naam in de internationale bouwwereld. Wij produceren en distribueren diamantgereedschappen, hoogwaardige industriële bevestigingsmiddelen en aanverwante producten voor de bouw, grond- en wegenwerken. Onze klanten zijn dealers gericht naar de professionele eindgebruikers in de bovenvermelde bedrijfstakken. Kyocera Senco Belgium maakt onderdeel uit van Senco Brands. 

De functie 

Kansen zien en vertalen naar mogelijkheden voor onze organisatie. Als accountmanager bij Kyocera Senco Belgium voor de Belgische markt, zorg je voor het vergroten van ons verkoopnetwerk en de omzet. Je ondersteunt onze klanten in de breedste zin van het woord, gaande van voorstellen en demonstreren van producten, opvolgen van bestellingen, mee uit denken van acties bij klanten, enz. Je bent communicatief sterk en in staat om onze bestaande en potentiële klanten te overtuigen van de toegevoegde waarde van onze merken en producten. 

 

Kennis en kunde 

Je hebt een hands on-mentaliteit. Beheerst de Nederlandse en Franse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Ervaring in dealerverkoop is vereist, technische affiniteit en of enige kennis van bevestigingsmiddelen is wenselijk. Eigenschappen waarbij wij aan denken bij onze functie van verkoper zijn verder: 

•overtuigingskracht, doel-, en resultaatgericht 

•ondernemend, vasthoudend en initiatiefrijk 

•affiniteit met en betrokkenheid bij de markten waarin wij actief zijn. 

Waarom werken bij Kyocera Senco Belgium? 

Werken bij Kyocera Senco Belgium betekent werken in een dynamische omgeving, met toegewijde collega’s in een informele, maar professionele omgeving. Je verkoopgebied ligt in Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel. Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima, wij bieden uiteraard een marktconform salaris en daarbij nog een commissie regeling. Een bedrijfswagen met tankkaart, laptop, telefoon en tablet behoort tot de “basis uitrusting” van onze accountmanagers.

Ben je enthousiast? 

Heb je deze vacature goed gelezen en weet je zeker dat jij degene bent die Kyocera Senco Belgium zoekt, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Deze kun je sturen naar sandy.paternoster@interfixings.be. We willen niet alleen je CV zien, maar ook kunnen lezen waarom jij degene bent die we zoeken. Gezien het werkgebied genieten de kandidaten die woonachtig zijn tussen Brussel en Antwerpen onze voorkeur. Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen ten aanzien van de functie kun je contact opnemen met Frank Ramakers (Business Unit Manager) op +32-475 77 80 31.

Bekijk de vacature in pdf-formaat.